Om Præstø Sejlklub

 

klubstander_dsc0192Præstø Sejlklub blev dannet 22. maj 1932 og hører dermed til blandt de 20% ældste sejlklubber under Dansk Sejlunion. Vi er forankret i Præstø Havn for enden af den naturskønne indsejling til Præstø Fjord. Denne placering er ideel for den sejladsinteresserede, idet man hurtigt kan komme på vandet i nære og rolige omgivelser på fjorden. Vil man lidt længere væk, åbner utallige muligheder sig med udgangspunkt i Fakse Bugt lige på den anden side af Feddet.

Målt på medlemsantallet hører Præstø Sejlklub til blandt de 10% største. Det betyder bl.a., at vi har et meget højt aktivitetsniveau, og en masse erfarne sejlere, som velvilligt deler ud af deres viden. De stående udvalg i ungdomsafdelingen, sejlerskolen, kapsejlads, seniorjoller, TRYG-jolle og fællesture, er med til at sikre, at vi kan tilbyde noget for enhver interesse indenfor sejlads.

Præstø Sejlklub har fra starten haft samme fine stander – nemlig det røde Antonitterkors på hvid dug. Dette er et symbol for ”kammeratskab” og ”hjælpsomhed”, hvilket hører med til kerneværdierne i vores sejlerfællesskab i Præstø Sejlklub.”

 

Langtursejlere
Vi har nogle medlemmer, som for det meste sejler rundet i farvande fjernt fra Danmark.   Følg med i deres ture her...